Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Τι απαντά η πλευρά Κασσελάκη στις καταγγελίες Νοτοπούλου για bullying

Παρασκήνιο

Πηγές προσκείμενες στον Στέφανο Κασσελάκη απάντησαν στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου για bullying από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης», αναφέρουν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δεν θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Επιμένει η Κατερίνα Νοτοπούλου

Νωρίτερα, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέμεινε στα περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, καλώντας τον είτε να διαψεύσει είτε να συναινέσει στην δημοσιοποίηση μηνυμάτων τους.

«Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι μηνύματα που έχω δεχθεί από τον κ. Κασσελάκη και είναι στη δική του απόφαση, μπορεί να συναινέσει να δημοσιοποιηθούν λοιπόν, αλλά είναι απολύτως προφανές πως για άλλη μια φορά είναι η δική του στάση που εμπνέει όλα αυτά τα υβριστικά σχόλια μίσους που υπάρχουν στο twitter», ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στον Realfm 97,8.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ετοιμάζει νέο πολιτικό φορέα και το... σκέφτεται για εκπομπή στην TV

Νέο πολιτικό φορέα ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εναντίον του και τη μομφή. Αν και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τα πάντα, για να κρατήσ...

Η σημασία του χαρτοφυλακίου που αναλαμβάνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ο προσφάτως εκλεγμένος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας είναι από χθες ο νέος Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, γεγονός που ισοδυναμεί με αναβά...

Φόρτωση άρθρων...