Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ

Σε χαλαρό κλίμα έγιναν οι συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών στο κιόσκι του Προεδρικού Μεγάρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο επικράτησε καλή διάθεση. Κάτι που αποτυπώνεται και στα «πηγαδάκια» που είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι πολιτικοί αρχηγοί απομονώθηκαν μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έσπασε» τον πάγο. 

Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αν προετοιμάζεται για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην Κρήτη.

«Οι ετοιμασίες για τον γάμο βαίνουν καλώς», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Εκεί παρενέβη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος είπε, μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Στην Ανατολική Κρήτη οι γάμοι πάνε περίφημα, στη δυτική έχουμε πρόβλημα». 

50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κ. Μητσοτάκης έπαιξε ποδοσφαιράκι στην 88η ΔΕΘ – “Είμαι Ολυμπιακός, αλλά εδώ έπρεπε να πω ΠΑΟΚ”

Επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι έπαιξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην 88η ΔΕΘ, στο περίπτερο της Λειψίας που έχει εξαιρετικές αποδόσεις στη Μπουντεσλιγκα και είναι αδελφοποιημέν...

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

Φόρτωση άρθρων...