Για τον «εμφύλιο πόλεμο» στον ΣΥΡΙΖΑ, την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη και τις καταγγελίες για μπούλινγκ μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη.

Αρχικά η κυρία Τζάκρη υποστήριξε ότι το να μιλάει ο κύριος Ραγκούσης για μπούλινγκ «με ξεπερνά» και συμπλήρωσε πως «αυτός ξέρει τι εννοώ». Αμέσως μετά τόνισε πως «το μεγαλύτερο μπούλινγκ το υφίσταται ο Στέφανος Κασσελάκης».

Υπενθυμίζεται πως μετά την αποκάλυψη από την Κατερίνα Νοτοπούλου ότι ο Στέφανος Κασσελάκης της έκανε μπούλινγκ (είπε πως έχει και αποδείξεις) ο Γιάννης Ραγκούσης είπε δημόσια ότι ο «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε φτάσει σε σημείο να κάνει bullying σε γυναίκα, ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως πιστεύει τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου, συμπληρώνοντας πως δεν είναι η μόνη, στην οποία έχει κάνει μπούλινγκ ο Στέφανος Κασσελάκης. Όπως αποκάλυψε ο κ. Ραγκούσης, ανώτατος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, γιατί δέχτηκε μπούλινγκ από τον κ. Κασσελάκη μέσα στο γραφείο της. Μάλιστα, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το επεισόδιο έγινε μόλις πριν από έναν μήνα.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τα οικονομικά ζητήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Θεοδώρα Τζάκρη ισχυρίστηκε ότι «πολλοί νομίζουν πως αυτά θα επιλυθούν με αλχημείες». Υπογράμμισε ωστόσο πως «πρέπει να πάμε άμεσα σε εκλογή προσώπου», απευθυνόμενοι στη βάση του κόμματος.

Κλείνοντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως με την προσφυγή στις κάλπες θα υπάρξουν «καθαρές λύσεις».