Πέμπτη
04 Ιουλίου 2024

Βασιλειάδης σε Κασσελάκη: Δεν είναι σωστό να διοικείς ένα κόμμα σαν μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Κατηγορηματικός ότι το κείμενο των 87 που υπέγραψε και ο ίδιος, δεν αποτελεί υπονόμευση εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Τέθηκαν πολιτικοί προβληματισμοί για το πώς πορευόμαστε σε μια περίοδο που ήρθαν ηχηρά μηνύματα από τον λαό μέσω της αποχής και των ποσοστών που πήραν τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να καρπωθεί κάτι από τη φθορά της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση οιαδήποτε υπονόμευση όταν κάποιος ζητάει να συζητηθούν θέματα στο εσωερικό του κόμματος, αλλιώς κυνηγάμε φαντάσματα. Όποιος έχει διαβάσει την επιστολή των 87 εμείς θέτουμε πολιτικά ζητήματα» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο κ. Βασιλειάδης.

«Έχει ανοίξει ένα θέμα που κατά την άποψή μου δεν υφίσταται πολλώ δε μάλλον η υποτιθέμενη κόντρα με τον Αλέξη Τσίπρα είναι διαλυτική» συμπλήρωσε ο κ. Βασιλειάδης.

Ενόψει των συνεδριάσεων των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε «θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι σε αυτή την κρισιμη συγκυρία θα πρέπει να δείξουμε όλοι σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία που αναζητεί λύσεις στα αδιέξοδά της».

«Τα κόμματα της δημοκρατικής παραταξης κουβεντιάζουν και οι ηγεσίες έχουν τηγν ευθύνη να συνθέτουν και να πετυχαίνουν συναινέσεις. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο κ. Κασσελάκης. Δεν είναι κακό να διοικείς ένα κόμμα σαν εταιρεία αλλά όχι σαν μια μονοπρόσωπη ΙΚΕ. Πρέπει να συνεδριάζουν τα όργανα, να τα ακούς να κάνεις την αυτοκριτική σου. Η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ζήτημα και πρέπει να το συζητήσουμε» κατέληξε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί η κατάσταση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ οδηγεί σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια χωρίς διέξοδο διαφυγής

Ο Μητσοτάκης δεν έχει το δικαίωμα στο λάθος, ενώ έχει μια χρυσή ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά από τους πολιτικούς αντιπάλους του, βλέποντας τα... χάλια τους. Ακριβώς, αυτά τα χά...

Έβαλε «φωτιά» η Φωτίου στη Βουλή – Απαράδεκτη συμπεριφορά, διαολόστειλε την Κεφαλογιάννη

Θερμό επεισόδιο είχαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής κα...

Μητσοτάκης για το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay στο Ηρώδειο: «Εξαιρετική προβολή για τη χώρα μας»

Το νέο βιντεοκλίπ των Coldplay, που γυρίστηκε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο, όταν το συγκρότημα ήρθε στην Ελλάδα για να δώσει τις δύο συναυλίες του στο ΟΑΚΑ, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκη...

Φόρτωση άρθρων...