Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βγήκε από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης - Πότε ορκίζεται στο Στρασβούργο

«Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής κατά την έξοδό του από τις φυλακές.

Βγήκε από τις αλβανικές φυλακές λίγο πριν τις 7:30 το πρωί ο Φρέντι Μπελέρης. Ο ομογενής πολιτικός θα ταξιδέψει στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Στρασβούργο όπου στις 16 Ιουλίου θα ορκιστεί ευρωβουλευτής.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης κατά την έξοδό του στους δημοσιογράφους.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να φτάσει στις 12:30 στην Αθήνα.

Η Διεύθυνση Φυλακών ενέκρινε το αίτημα του για πενθήμερη άδεια μετά από διαδοχικές συνεδριάσεις. Ο Φρέντι Μπελέρης θα πρέπει έως και τις 16:00 του Σαββάτου 20 Ιουλίου να επιστρέψει πίσω για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Η Διεύθυνση Φυλακών ζήτησε πλήρη στοιχεία από τον Φρέντι Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο, σύμφωνα με το himara.gr. 

Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών στις Βρυξέλλες.

Όπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει μόνος του, χωρίς συνοδεία από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο Φρέντι Μπελέρης μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τις φυλακές δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες. Είμαι συγκινημένος, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα». 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Ουκρανία έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στην περιφέρεια Βορονέζ της Ρωσίας

Η Ουκρανία έπληξε με drone αποθήκη πυρομαχικών στη ρωσική περιφέρεια Βορονέζ στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε σήμερα ουκρανική πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, προσθέτοντας ότι το Κίεβ...

Φόρτωση άρθρων...