Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Βουλή: Έβαλε τα κλάματα η Λινού και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του Πολάκη

Παρασκήνιο

Επεισόδιο έγινε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. 

Ο Παύλος Πολάκης, λαμβάνοντας τον λόγο επιτέθηκε απρόκλητα στη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Ο βουλευτής σε έντονο ύφος είπε: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ είπε απευθυνόμενος προς την συνεργάτιδα του υπουργού: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Την συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη υπερασπίστηκαν όσοι ήταν στην αίθουσα - μάλιστα, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος του φώναζε ότι η γυναίκα έχει πρόβλημα υγείας, αλλά αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού η οποία μάλιστα σοκαρισμένη από την επίθεση του συναδέλφου της έβαλε τα κλάματα, όπως και η συνεργάτις του κ. Γεωργιάδη. 

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», δήλωσε η Αθηνά Λινού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κεχαγιά: Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθούμε σε Πρόταση Μομφής ενδεχομένως από τον Πολάκη

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη επανέλαβε η Βούλα Κεχαγιά και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διοικήσει και να έχει τον έλεγχο του κόμματος. Η Βούλα Κ...

ΠΑΣΟΚ: Η αντίδραση Δούκα για το θέμα με το ασυμβίβαστο - «Έχω ρεύμα και φοβούνται»

Απαντήσεις σε όσους θέτουν θέμα εγκυρότητας της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ λόγω καταστατικού, ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία - αν εκλεγεί - να παραμένει κ...

Φόρτωση άρθρων...