Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στην Πολεοδομία των Μεγάρων.

Οι καταγγελίες για τα βρόμικα κόλπα κάποιων επίορκων στην Βιομηχανική Περιοχή είναι εξαιρετικά σοβαρές και γι’ αυτό θα πρέπει να παρέμβουν άμεσα τόσο οι εισαγγελείς που είναι αρμόδιοι για την αντιμετώπιση της διαφθοράς όσο και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί της δημόσιας διοίκησης.

Σύμφωνα με όσα έφτασαν στα "αυτιά" του Lykavitos.gr, κάποιοι φρόντισαν να αλλάξουν τα σχέδια στη ΒIΠΕ Μεγάρων, αναγκάζοντας ήδη εγκατεστημένες επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην αγορά οικοπέδων γιατί βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς πρόσβαση στους δρόμους.

Το σχέδιο στήθηκε ακριβώς για να μπορέσει να γίνει νταλαβέρι με ελεύθερα οικόπεδα τα οποία αναγκάζονται πλέον να αγοράσουν εγκατεστημένες επιχειρήσεις προκειμένου να ανταποκριθούν στις περίεργες απαιτήσεις της Πολεοδομίας.

Αυτοί που γνωρίζουν το παρασκήνιο της υπόθεσης μιλούν για ένα γιγαντιαίο σκάνδαλο που θα αποφέρει τεράστια κέρδη σε κάποιους που εμπορεύονται εκτάσεις που βρίσκονται στην ΒΙΠΕ.

Το ερώτημα είναι ποιοι έστησαν το μεγάλο αυτό κόλπο και γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από τους αρμόδιους παράγοντες της δημόσιας διοίκησης.

Είναι σίγουρο ότι οι Οικονομικοί Εισαγγελείς που έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία στη διερεύνηση σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι θα εντοπίσουν τη συμμορία και σύντομα, όλοι αυτοί, θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη.