Ανασύρθηκε η σορός του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Σαγιέντ Χασάν Νασράλα, από το σημείο της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης στα νότια της Βηρυτού και είναι άθικτο, δήλωσαν στο Reuters πηγή ασφαλείας και ιατρική πηγή. H σορός του Νασράλα ανασύρθηκε από κρατήρα 30 μέτρων.

Η δήλωση της Χεζμπολάχ το Σάββατο επιβεβαίωσε τον θάνατο του Νασράλα δεν ανέφερε πώς ακριβώς σκοτώθηκε ούτε πότε θα γίνει η κηδεία του, οι δύο πηγές είπαν ότι το σώμα του δεν είχε άμεσες πληγές και ότι φαίνεται ότι η αιτία του θανάτου ήταν αμβλύ τραύμα από τη δύναμη της έκρηξης.


Εδώ σκότωσαν οι Ισραηλινοί τον Νασράλα

Ομάδες διάσωσης που επιχειρούν στην ισοπεδωμένη γειτονιά της Βηρυτού, όπου βρίσκονταν τα κεντρικά της Χεζμπολάχ, ανέσυραν τη σορό του ηγέτη της, Χασάν Νασράλα.

Τις εικόνες από τη γειτονιά που κατεδαφίστηκε την Παρασκευή στη Βηρυτό, στη διάρκεια της ισραηλινής επιχείρησης κατά του Χασάν Νασράλα, μετέφερε μέσω ανάρτησης στο Twitter, ανταποκριτής του βελγικού μέσου VTM News.

Ο Robin Ramaekers, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο με την ομάδα του, αναφέρει πως πάνω από 100 άτομα μπορεί να είναι ακόμα εγκλωβισμένα κάτω από τα συντρίμμια, στην περιοχή δεν υπάρχουν διασώστες. Η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως «το Ιράν μας εγκατέλειψε».