Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε τράπεζα της Μόσχας

Πλανήτης

Άνδρας που φέρει εκρηκτικά κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο σε τράπεζα της Μόσχας στη Ρωσία, σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Ρωσικής Εθνοφρουράς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο άνδρας κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο και απαιτεί να διαπραγματευτεί με την αστυνομία.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό έχει σημειωθεί στην τράπεζα Citibank στην οδό Bolshaya Nikitskaya, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, το οποίο επισημαίνει πως οι όμηροι ενδέχεται να είναι τέσσερις.

Όπως ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων υπάλληλος που κατάφερε να βγει από το κτίριο, ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα και «σήκωσε ψηλά ένα πόστερ λέγοντας πως απαιτεί να έρθει σε επαφή με έναν διαπραγματευτή» και στη συνέχεια, ζήτησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ο άνδρας απείλησε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά και πρόσθεσε πως «δεν έχει κάτι εναντίον της τράπεζας», χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της εισβολής του.

Εκπρόσωπος της τράπεζας δήλωσε πως η Citibank «συνεργάζεται με τις δυνάμεις ασφαλείας για να επιλύσει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Συνελήφθη επιχειρηματίας στρατολογημένος από το Ιράν που ήθελε να σκοτώσει τον Νετανιάχου

Στη σύλληψη ενός ισραηλινού πολίτη προχώρησαν τον περασμένο μήνα οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ με την κατηγορία ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Μπ...

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς από πρώην εργαζόμενες στα Harrods

Για βιασμούς και για σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορούν τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πρώην εργαζόμενες στο πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου. Πέντε γυναίκες...

Πάνω από 39 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως έως το 2050 από λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά

Οι θάνατοι από μικροβιακή αντοχή θα αυξάνονται σταθερά τις επόμενες δεκαετίες. Η αύξηση αυτή αναμένεται να είναι σχεδόν 70% έως το 2050 σε σύγκριση με το 2022. Σύμφωνα με έρευνα...

Φόρτωση άρθρων...