Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

CEO JP Morgan: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει

Πλανήτης

«Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει. Διεξάγονται ήδη μάχες σε πολλές χώρες», δήλωσε ο CEO της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον, στην ετήσια συνάντηση του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF) στην Ουάσιγκτον.

Ο Ντάιμον εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τους πολέμους στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή και την αυξανόμενη συνεργασία μεταξύ των αντιπάλων των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Κίνας, της Βόρειας Κορέας και του Ιράν. 

«Μιλάνε ξεκάθαρα για τη διάλυση του συστήματος που δημιούργησαν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο» προειδοποίησε ο Ντάιμον, λέγοντας ότι το σύστημα αυτό οδήγησε σε μια εποχή εκπληκτικής οικονομικής ανάπτυξης.

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει.

Ακόμα, ο CEO της JP Morgan είπε ότι ο πυρηνικός αφανισμός είναι «ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα», μεγαλύτερος ακόμα και από την κλιματική αλλαγή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

New York Times: Το Ιράν ετοιμάζεται για πόλεμο με το Ισραήλ, αλλά ελπίζει να τον αποφύγει – Τι σχεδιάζει

Το Ιράν προετοιμάζεται για πόλεμο με το Ισραήλ, ελπίζοντας ωστόσο ότι μια τέτοια εξέλιξη θα αποφευχθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερί...

Φόρτωση άρθρων...