Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Σπαραγμός στην κηδεία της Βασιλικής (Photos)

Ελλάδα

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε την Κυριακή στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της, όταν αντιστάθηκε στις αρρωστημένες του ορέξεις.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του κοριτσιού που σπάραξαν πάνω από το λευκό φέρετρο του παιδιού τους. Η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι από την Ηλεία και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου αλλά και πλήθος κόσμου την αποχαιρέτισαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς. Η πομπή ξεκίνησε από το σπίτι του κοριτσιού με μοιρολόγια.

Ο 37χρονος δράστης είναι αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Οι κατηγορίες που απήγγειλε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας σε βάρος του αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής ανηλίκου, της οπλοχρησίας και της οπλοφορίας, ενώ τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην ανακρίτρια Ηλείας.

Χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο άτυχο κορίτσι προέκυψε ότι τα χτυπήματα δολοφονικά ήταν στον σπλήνα και την καρδιά, με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικό όργανο. Από την ευρήματα του ιατροδικαστή δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Οι γονείς της μικρής ζήτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη μνήμη της Βασιλικής.

«Το κοριτσάκι μου να βρει δικαίωση. Δεν άξιζε αυτό το βασανιστήριο στο κορίτσι μου. Θέλω να πω σε όλες τις μανάδες του κόσμου να προσέχουν τα κορίτσια τους. Να μην τους τύχει αυτό που έτυχε σε εμένα» είχε πει η μητέρα της Βασιλικής, πριν από την κηδεία.

Στο μεταξύ, λίγη ώρα πριν από την κηδεία ξέσπασε φωτιά σε λυόμενη κατοικία στην Μυρτιά. Πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο λυόμενο διέμενε ο δολοφόνος της 11χρονης με την οικογένειά του.

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Σπαραγμός στην κηδεία της Βασιλικής
Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Σπαραγμός στην κηδεία της Βασιλικής
Δολοφονία 11χρονης στην
Δολοφονία 11χρονης στην
Δολοφονία 11χρονης στην
Δολοφονία 11χρονης στην

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...