Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

"Εφυγε" ο θρυλικός «Bud Spencer»: Το μήνυμα του Ρέντσι (Video)

Πλανήτης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών άφησε ο Ιταλός ηθοποιός Κάρλο Πεντερσόλι, γνωστός στον κόσμο μέσα από τις κωμωδίες, ως Bud Spencer.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής του κινηματογράφου, «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας και την είδηση επιβεβαίωσε, ο γιος του, Τζουζέπε Πεντερσόλι.

Ο διάσημος ηθοποιός απεβίωσε στο σπίτι του, δίπλα στην οικογένεια του, με τον γιο του να δηλώνει μάλιστα στον ιταλικό Τύπο πως η τελευταία του λέξη ήταν «Σας ευχαριστώ».

Η είδηση του θανάτου του δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έγραψε «Αντίο Bud Spencer. Σε αγαπούσαμε πολύ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώην πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη

Πρώην πράκτορας της CIA, της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη, σε κάθειρξη 30 ετών για τη νάρκωση και στη συνέχεια σεξουαλική κακοποίηση πολλών γυν...

Μυστήριο με τους ασυρμάτους που ανατινάχθηκαν στον Λίβανο: Δεν παράγονται «εδώ και 10 χρόνια»

Η χθεσινή ήταν η πιο θανατηφόρα ημέρα στο Λίβανο από τότε που ξεκίνησε ένας νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υποκινούμενος από ...

Φόρτωση άρθρων...