Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Απίστευτο: Έκλεψαν αυτοκίνητο την ώρα που ζευγάρι έκανε σεξ μέσα – Τους πέταξαν γυμνούς στον δρόμο (Βίντεο)

Πλανήτης

Το ζευγάρι ερωτοτροπούσε μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο, όταν τρεις κακοποιοί τους πέταξαν έξω γυμνούς και έκλεψαν το όχημα!

Το περιστατικό κατεγράφη από κάμερα και διακρίνεται η κοπέλα να ζητά τα ρούχα της από τους κλέφτες  με εκείνους να τα πετούν έξω από το παράθυρο προτού εξαφανιστούν με το αμάξι.

Η κλοπή έγινε στις 17 Αυγούστου, ωστόσο το βίντεο κυκλοφόρησε μόλις τώρα,

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό εάν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ή αν τα θύματα, έχουν υποβάλει καταγγελία στις Αρχές.

Το ζευγάρι πάντως μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς η Βραζιλία έχει το έβδομο υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας στον κόσμο με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά βίαιων εγκλημάτων, σύμφωνα με την World Population Review.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέες εκρήξεις στον Λίβανο: 14 νεκροί και 450 τραυματίες, εξερράγησαν ασύρματοι (Videos&Photos)

Νέες εκρήξεις έγιναν στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, στα νότια προάστια της Βηρυτού. Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες και πηγές ασφαλείας, συσκευές επικοινωνία...

H συρρίκνωση της Ελλάδας με τη ματιά του Έλον Μασκ

Το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Έλον Μασκ. Ο Αμερικανός μεγιστάνας έμεινε άναυδος με τη μείωση πληθυσμού στην Ελλάδα. Σχολιάζοντας ανάρτη...

Φόρτωση άρθρων...