Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Ερντογάν: Όποιος επιτέθηκε στο έθνος μας θα πληρώσει, ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται

Πλανήτης

Tην απεχθή, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεση καταδικάζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Αεροδιαστημική Βιομηχανία.

Σε αναλυτική ανακοίνωση που εξέδωσε μιλά για «μια άθλια επίθεση κατά της ειρήνης του έθνους μας και των αμυντικών μας πρωτοβουλιών».

Επαίνεσε τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες «επενέβησαν γρήγορα και εξουδετέρωσαν τους τρομοκράτες».

«Το έθνος μας πρέπει να γνωρίζει ότι τα βρώμικα χέρια που απλώνουν το χέρι τους στην Τουρκία θα ξεριζωθούν οριστικά. Καμία δομή, καμία τρομοκρατική οργάνωση, κενάνας κακός  που στοχεύει στην ασφάλειά μας δεν θα μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του», τόνισε.

«Ο αγώνας μας ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατικές απειλές και τους υποστηρικτές τους θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και σε πολλά επίπεδα» πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε ότι θα προσευχηθεί για τους τέσσερις νεκρούς της επίθεσης και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους 14 τραυματίες.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο έλεος της καταιγίδας Τράμι οι Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν – Δεκάδες χιλιάδες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους

Τουλάχιστον 32.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν σήμερα τις εστίες τους στο βόρειο τμήμα των Φιλιππίνων, που σάρωσε η καταιγίδα Trami, η οποία έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο 14 ανθρώπων κα...

Τουρκία: Τρομοκρατική επίθεση στην κρατική αεροδιαστημική βιομηχανία – Εξουδετερώθηκαν δύο δράστες, τρεις νεκροί και 14 τραυματίες (Βίντεο)

Μια «τρομοκρατική» επίθεση σημειώθηκε σήμερα στην Άγκυρα μπροστά στα κεντρικά γραφεία της Τουρκικής Αεροπορικής και Διαστημικής Βιομηχανίας TUSAS, αφήνοντας πίσω «τρεις νεκρούς και...

Φόρτωση άρθρων...