Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γαλλία: Δασκάλα χτύπησε κορίτσι 3 ετών μέσα στην τάξη – Βίντεο-σοκ

Η δασκάλα ψέκασε το τρίχρονο κορίτσι με υγρό, ενώ εκείνο φώναζε «μαμά».

Πλανήτης

Σοκ έχει προκαλέσει η συμπεριφορά δασκάλας στη Γαλλία. Δασκάλα βιντεοσκοπήθηκε κρυφά να χτυπάει ένα τρίχρονο κορίτσι στην τάξη και στη συνέχεια να ψεκάζει ένα υγρό στο πρόσωπό του, καθώς αυτό φωνάζει «μαμά!».

Ποινική έρευνα έχει ξεκινήσει στη Γαλλία έπειτα από την κρυφή βιντεοσκόπηση μιας δασκάλας που χτυπούσε ένα τρίχρονο κορίτσι σε νηπιαγωγείο του Παρισιού.

Επίσης, φέρεται να ψέκασε ένα άγνωστο υγρό στο πρόσωπο του μικρού παιδιού, καθώς αυτό φώναζε «μαμά!». Το βίντεο έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε όλη τη χώρα. Το βίντεο - δημοσιοποιήθηκε από δικηγόρο.

Η επίθεση συνέβη την προηγούμενη Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς στο σχολείο «Frères-Voisins», στο 15ο διαμέρισμα της πόλης.

Η δασκάλα φαίνεται να στέκεται πάνω από το παιδί που ούρλιαζε και έκλαιγε πριν το χτυπήσει στην πλάτη και το κάνει να πέσει στο πάτωμα.

Τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Η Βανέσα Έντμπεργκ, δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του κοριτσιού, η οποία δημοσίευσε το βίντεο στο X, δήλωσε την Τρίτη ότι «τη χτύπησε στην πλάτη», και ότι «αυτό που συνέβη είναι εξαιρετικά σοβαρό».

Επίσης, ότι η δασκάλα άρπαξε ένα μικρό μπουκάλι και «ψέκασε ένα προϊόν στο πρόσωπό της, αγνώστου ταυτότητος», πρόσθεσε η Βανέσα Έντμπεργκ.

Λέγοντας ότι το κορίτσι και η υπόλοιπη οικογένειά του είναι «εξαιρετικά τραυματισμένοι», η δικηγόρος δήλωσε ότι έχει σταλεί καταγγελία στην αστυνομία και στους εισαγγελείς.

Ακόμα, είπε ότι το περιστατικό καταγράφηκε κρυφά από τη μητέρα ενός άλλου παιδιού, η οποία βρισκόταν στην τάξη όλη την ημέρα.

Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien: «Η κόρη μου είχε χτυπηθεί και στο παρελθόν, γι' αυτό και είχε κρίση, και η μητέρα που ήταν εκεί αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει διακριτικά».

Αφού δέχτηκε το χτύπημα, το κοριτσάκι στάλθηκε στη γωνία και συνέχισε να φωνάζει «μαμά!». Μετά τον ψεκασμό του υγρού, η δασκάλα ακούγεται να λέει: «Ορίστε, αισθάνεσαι καλά εκεί;».

Οι γονείς δεν γνώριζαν αρχικά για το βίντεο, αλλά η γυναίκα που το τράβηξε το παρέδωσε μετά από δύο ημέρες, γράφει η «Daily Mail».

To σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: Τι δείχνει το εντυπωσιακό εξ αποστάσεως χτύπημα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ

Αυτό που συνέβη στον Λίβανο με την έκρηξη χιλιάδων βομβητών και ασυρμάτων στα χέρια και στις... τσέπες μελών της Χεζμπολάχ, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και σίγουρα δεν μπορεί να ...

Tο Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Γάζα

Μια συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε το Ισραήλ στη Χαμάς, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η πρόταση προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ...

Μυστήριο με τους ασυρμάτους που ανατινάχθηκαν στον Λίβανο: Δεν παράγονται «εδώ και 10 χρόνια»

Η χθεσινή ήταν η πιο θανατηφόρα ημέρα στο Λίβανο από τότε που ξεκίνησε ένας νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υποκινούμενος από ...

Φόρτωση άρθρων...