Πέμπτη
24 Οκτωβρίου 2024

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορεί τον Τραμπ πρώην μοντέλο: «Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας»

Πλανήτης

Αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε η Στέισι Γουίλιαμς πρώην μοντέλο λέγοντας ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ την άγγιξε σεξουαλικά.

Η Στέισι Γουίλιαμς πρώην μοντέλο φέρεται να γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1993 μέσω του Τζέφρι Επστάιν σε ένα «διεστραμμένο παιχνίδι», όπως πίστευε, μεταξύ των δύο ανδρών.

Η Γουίλιαμς μίλησε στον Guardian λέγοντας ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον Τραμπ το 1992 σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, αφού της τον σύστησε ο Επστάιν, ο οποίος, όπως πίστευε, ήταν καλός φίλος του τότε κτηματομεσίτη ακινήτων της Νέας Υόρκης. Το πρώην μοντέλο υποστήριξε ότι ο Επστάιν ενδιαφέρθηκε για εκείνη και οι δυο τους έβγαιναν περιστασιακά για μια περίοδο μερικών μηνών.

«Τότε έγινε πολύ σαφές ότι αυτός και ο Ντόναλντ ήταν πραγματικά, πραγματικά καλοί φίλοι και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί», ήταν τα λόγια της.

Η σεξουαλική επίθεση που καταγγέλλει το πρώην μοντέλο έγινε στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της άνοιξης του 1993, όταν ο Επστάιν πρότεινε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας που έκαναν αυτός και η Γουίλιαμς να επισκεφθούν τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ στον Πύργο Τραμπ.

Αφού έφτασαν στον πύργο η Γουίλιαμς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ αφού τη χαιρέτησε, την τράβηξε προς το μέρος του και άρχισε να τη χαϊδεύει σε απόκρυφα σημεία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ο Τραμπ έβαλε τα χέρια του «σε όλο μου το στήθος», καθώς και στη μέση και τους γλουτούς της, προσθέτοντας ότι πάγωσε επειδή ήταν «μπερδεμένη» για το τι συνέβαινε. Παράλληλα, είπε ότι πίστευε ότι είδε τους δύο άντρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Μετά το περιστατικό που περιγράφει το πρώην μοντέλο, είπε ότι αυτή και ο Εσπτάιν έφυγαν από τον Πύργο Τραμπ και ότι άρχισε να νιώθει ότι ο ίδιος ήταν θυμωμένος μαζί της.

«Ο Τζέφρι κι εγώ φύγαμε και δεν με κοίταξε ούτε μου μίλησε και ένιωσα θυμώνει με μένα. Οταν κατεβήκαμε στο πεζοδρόμιο, με κοίταξε και απλώς με επέπληξε και είπε: «Γιατί τον αφήνεις να το κάνει αυτό;»

«Με έκανε να νιώθω τόσο αηδιαστικός και θυμάμαι ότι ήμουν τόσο μπερδεμένη», είπε.

Περιέγραψε πώς το περιστατικό της φαινόταν μέρος ενός «στρεβλού παιχνιδιού».

«Ένιωσα ντροπή και αηδία και καθώς ακολουθούσαμε χωριστούς δρόμους, ένιωσα αυτή την αίσθηση να το ξαναεπισκεπτόμουν, ενώ τα χέρια ήταν παντού πάνω μου. Και είχα αυτό το σφίξιμο στο στομάχι μου ότι ήταν κάπως ενορχηστρωμένο. Ένιωθα σαν ένα κομμάτι κρέας», είπε σε συνέντευξή της στον Guardian.

Η εκπρόσωπος Τύπου της εκστρατείας Τραμπ, Καρολίν Λέβιτ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Γουίλιαμς λέγοντας δηλώνοντας: «Αυτές οι κατηγορίες, που διατυπώθηκαν από έναν πρώην υποστηρικτή του Μπαράκ Ομπάμα και ανακοινώθηκαν σε τηλεφώνημα της εκστρατείας του Χάρις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, είναι απερίφραστα ψευδείς. Είναι προφανές ότι αυτή η ψεύτικη ιστορία επινοήθηκε από την προεκλογική εκστρατεία της Χάρις».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη πριν πέσει πάνω στην αυτοκινητοπομπή της Κάμαλα Χάρις

Ένας μεθυσμένος οδηγός «παραλίγο να χτυπήσει» την αυτοκινητοπομπή της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, στο Μιλγουόκι τη Δευτέρα. Όταν η αστυνομία σταμάτησε το όχημα του υπόπτου, που κ...

Ποια ήταν τα πέντε θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τουρκία – Μέλος του ΡΚΚ ο ένας από τους δράστες

Τις ταυτότητες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία της Τουρκικής Αεροπορικής και Διαστημικής Βιομηχανίας TUSAS ή ΤΑΙ (Turkish Air...

Σαουδική Αραβία: Επτά εκτελέσεις μέσα σε μία ημέρα, οι πέντε για διακίνηση ναρκωτικών

Η Σαουδική Αραβία εκτέλεσε σήμερα επτά ανθρώπους, τους πέντε εκ των οποίων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μετέδωσε το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο SPA. Από τις αρχές του έτους...

Φόρτωση άρθρων...