Τρίτη
29 Οκτωβρίου 2024

Γκάλαντ: Το Ιράν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση μετά τις ισραηλινές επιδρομές

Πλανήτης

Μετά τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ το Σαββατοκύριακο, το Ιράν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, κάτι που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο μέλλον, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας.

«Πραγματοποιήσατε πλήγματα ακριβείας στα ραντάρ και τα συστήματα αεράμυνας τους, γεγονός που δημιουργεί τεράστιο μειονέκτημα για τον εχθρό όταν θα θελήσουμε να χτυπήσουμε αργότερα», είπε ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ σε συνάντηση που είχε με τα ηγετικά στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Προκαλέσετε επίσης ζημιά στις δυνατότητες παραγωγής (του Ιράν), κάτι που αλλάζει την ισορροπία δυνάμεων. Τα εφόδιά τους είναι πλέον καθορισμένα και αυτό επηρεάζει τους υπολογισμούς τους. Τόσο οι επιθετικές όσο και οι αμυντικές τους ικανότητες έχουν αποδυναμωθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυστρία: 56χρονος δολοφόνησε δήμαρχο κοινότητας έπειτα από διένεξη για έκδοση άδειας κυνηγιού

Η αστυνομία της Αυστρίας έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται να δολοφόνησε έναν δήμαρχο και ένα ακόμα άτομο, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών...

Νετανιάχου: Προβλέπω στην επίτευξη ειρήνης και με άλλες αραβικές χώρες, όταν τελειώσει ο πόλεμος

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε στην ομιλία του κατά την έναρξη της κοινοβουλευτικής περιόδου συνεδρίασης της Κνεσέτ τη Δευτέρα (28/10) ότι προσβλέπει σε συμφ...

Φόρτωση άρθρων...