Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ έκανε μια «άσεμνη πρόταση» στην αείμνηστη Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποκάλυψε ο πρώην μπάτλερ της, Πολ Μπούρελ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο πρώην ιδιοκτήτης των Harrods φέρεται να είπε στην Νταϊάνα ότι ήθελε να κοιμηθεί μαζί της, αφήνοντάς την να «τρέμει» από αηδία, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

 

Ο 66χρονος πρώην μπάτλερ πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα αναφερόταν στον πρώην μεγιστάνα των Harrods ως «Γιόντα» από τον γνωστό χαρακτήρα του Star Wars και «Θεό» λόγω του αχαλίνωτου εγώ του.

Η Νταϊάνα, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι με τον γιο του Αλ Φαγιέντ, Ντόντι, τον Αύγουστο του 1997, αποκάλεσε τον ηλικιωμένο άνδρα «ανατριχιαστικό», δήλωσε ακόμη ο Μπούρελ.

Ο πρώην μπάτλερ, ο οποίος εργάστηκε για την Νταϊάνα μεταξύ 1987 και 1997, δήλωσε ότι ήταν «αηδιασμένος» από τη συμπεριφορά του Αλ Φαγιέντ – και δήλωσε ότι, αν ζούσε ακόμα, θα υποστήριζε τις γυναίκες που κατηγορούν τώρα τον εκλιπόντα μεγιστάνα για σεξουαλική κακοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι εξήντα γυναίκες κατηγορούν τον πρώην ιδιοκτήτη του λονδρέζικου πολυκαταστήματος Harrods, Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς.