Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ: Στις 10 Σεπτεμβρίου το πρώτο debate μεταξύ Τραμπ και Χάρις

Πλανήτης

Τα «ξίφη τους θα διασταυρώσουν» ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κάμαλα Χάρις στις 10 Σεπτεμβρίου στο πρώτο μεταξύ τους debate για τις Προεδρικές Εκλογές στις ΗΠΑ. Το ABC News επιβεβαίωσε ότι θα φιλοξενήσει την τηλεοπτική αναμέτρηση. Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Πέμπτη ότι θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να συζητήσει με την Δημοκρατική αντίπαλό του πολλές φορές πριν από τις Εκλογές του Νοεμβρίου.

«Νομίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε τρία ντιμπέιτ», είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, προτείνοντας δύο ακόμα debate στο Fox News και το NBC.

Η Κάμαλα Χάρις από εκδήλωση στο Μίσιγκαν επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί στην τηλεμαχία του ABC και δήλωσε ανοιχτή στην προοπτική για γίνουν και άλλα debate.
«Ανυπομονώ να συζητήσω με τον Ντόναλντ Τραμπ και έχουμε ορίσει ως ημερομηνία την 10η Σεπτεμβρίου. Ακούω ότι τελικά δεσμεύτηκε για αυτό και ανυπομονώ», δήλωσε η Κάμαλα Χάρις στην εκδήλωση στο Ντιτρόιτ.

Το δίκτυο δήλωσε ότι τη συζήτηση θα συντονίσουν ο παρουσιαστής και διευθυντής του World News Tonight David Muir και η παρουσιάστρια του ABC News Live Prime Linsey Davis.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Γάζα

Μια συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε το Ισραήλ στη Χαμάς, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η πρόταση προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ...

Λίβανος: Τι δείχνει το εντυπωσιακό εξ αποστάσεως χτύπημα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ

Αυτό που συνέβη στον Λίβανο με την έκρηξη χιλιάδων βομβητών και ασυρμάτων στα χέρια και στις... τσέπες μελών της Χεζμπολάχ, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και σίγουρα δεν μπορεί να ...

Φόρτωση άρθρων...