Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

ΗΠΑ: Στους 19 οι Δημοκρατικοί που καλούν τον Μπάιντεν να αποσυρθεί

Πλανήτης

Πληθαίνουν οι φωνές στους Δημοκρατικούς που καλούν τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα για τις Προεδρικές Εκλογές. 

Ο βουλευτής των Δημοκρατικών, Άνταμ Σιφ, κάλεσε σήμερα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να αποσύρει την υποψηφιότητά του στις Εκλογές του Νοεμβρίου, επιτρέποντας έτσι σε έναν άλλον Δημοκρατικό να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ.

«Μια δεύτερη προεδρία Τραμπ θα υπονομεύσει τα ίδια τα θεμέλια της δημοκρατίας μας και έχω σοβαρές ανησυχίες σχετικά με το εάν ο Πρόεδρος μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο», αναφέρει ο 64χρονος βουλευτής από την Καλιφόρνια στους «Los Angeles Times».

Μέχρι τώρα 19 βουλευτές και ένας γερουσιαστής των Δημοκρατικών έχουν καλέσει δημοσίως τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα. Πρόκειται για τους βουλευτές Λόιντ Ντόγκετ (Τέξας), Ραούλ Γκριχάλβα (Αριζόνα), Σεθ Μούλτον (Μασαχουσέτη), Μάικ Κουίγκλι (Ιλινόι), Άντζι Κρεγκ (Μινεσότα), Άνταμ Σμιθ (Ουάσινγκτον), Μίκι Σέριλ (Νιου Τζέρσεϊ), Πατ Ράιαν (Νέα Υόρκη), Ερλ Μπλουμενάουερ (Όρεγκον), Χίλαρι Σόλτεν (Μίσιγκαν), Μπραντ Σνάιντερ (Ιλινόι), Εντ Κέις (Χαβάη), Γκρεγκ Στάντον (Αριζόνα), Τζιμ Χάιμς (Κονέκτικατ), Σκοτ Πίτερς (Καλιφόρνια), Έρικ Σόρενσεν (Ιλινόι), Μπρίτανι Πέτερσεν (Κολοράντο), Μάικ Λέβιν (Καλιφόρνια), Άνταμ Σιφ (Καλιφόρνια) και τον γερουσιαστή Πίτερ Γουέλτς (Βερμόντ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 7 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1819: Ο Σιμόν Μπολίβαρ νικά τους Ισπανούς στη Μάχη του Μπογιακά, που σηματοδοτεί την ανεξαρτησία της Κολομβίας. 1934: Το αμερικανικό εφετείο εγκρίνει την έκδοση του ...

Φόρτωση άρθρων...