Σαββάτο
12 Οκτωβρίου 2024

ΗΠΑ: Συναγερμός στην Οκλαχόμα – Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε Halloween πάρτι

Από τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δυο μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Πλανήτης

Συναγερμός και μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών από περιστατικό με πυροβολισμούς σε Halloween πάρτι στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και πολλοί είναι οι τραυματίες, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και συλλήψεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Οκλαχόμα, δύο ομάδες ατόμων διαπληκτίστηκαν στο Patty’s Event Center και αργότερα έπεσαν πυροβολισμοί μέσα και έξω από το κτίριο.

Το συμβάν συμμετείχαν πολλοί ένοπλοι

Από τους πυροβολισμούς τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δυο μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ τη ζωή του έχασε ένας άνθρωπος. Σύμφωνα με τις αρχές, στο αιματηρό συμβάν «συμμετείχαν πολλοί ένοπλοι».

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα βρίσκονταν στο πάρτι τη στιγμή των πυροβολισμών.

Τα αμερικανικά Μέσα μεταδίδουν ότι χρησιμοποιήθηκαν όπλα μεγάλης ισχύος, που πιστεύεται ότι είναι διαμετρήματος AK-47, και ότι έπεσαν περισσότερες από 60 σφαίρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκλογές ΗΠΑ: Δημοσιοποιεί τον ιατρικό της φάκελο η Χάρις για να φέρει σε δύσκολη θέση τον Τραμπ

H Κάμαλα Χάρις, αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, προγραμματίζει να δημοσιοποιήσει σήμερα τον ιατρικό φάκελό της σε μια προσπάθεια να προσελκύσει την πρ...

Ισραηλινός στρατός: Βομβαρδίστηκαν 280 «τρομοκρατικοί στόχοι» στον Λίβανο και τη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι δυνάμεις του έπληξαν περίπου 280 «τρομοκρατικούς στόχους» κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων στον Λίβανο και τη Λωρίδα της Γάζας κατά τη διάρκεια του...

Φόρτωση άρθρων...