Τρίτη
08 Οκτωβρίου 2024

Άγρια δολοφονία στην Ιταλία: Πυρπόλησε το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν μέσα η σύζυγός του

Πλανήτης

Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονη γυναίκα στην Απουλία της Ιταλίας, όταν ο σύζυγός της, 65 ετών, πυρπόλησε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν.

Η γυναίκα, που έπαθε βαριά εγκαύματα, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο και να συρθεί έξω και ο δράστης της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά της, διηγήθηκε στην κόρη της τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μάρτυρας του περιστατικού ήταν επίσης μια κοπέλα, η οποία περνούσε με το αυτοκίνητό της, σταμάτησε και τράβηξε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο την επίθεση του 65χρονου στη σύζυγό του.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για τροχαίο δυστύχημα. Είπε ότι το αυτοκίνητο της γυναίκας του πήρε φωτιά διότι η οδηγός είχε χάσει τον έλεγχό του. Ωστόσο η μαρτυρία του ίδιου του θύματος στην κόρη της και της κοπέλας που έσπευσε σε βοήθεια, τον διέψευσαν.

Αιτία του θανάτου της γυναίκας ήταν η έντονη πίεση που ασκήθηκε στο στέρνο και την καρδιά της, καθώς ο δράστης, όταν την έριξε κάτω, την ακινητοποίησε με όλο του το βάρος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρίγη συγκίνησης στον χώρο του φεστιβάλ Nova που έγινε στόχος της Χαμάς πριν από έναν χρόνο

Ράγισαν καρδιές στην επιμνημόσυνη δέηση στα θύματα της επίθεσης της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova το πρωί της 7ης Οκτωβρίου 2023. Η επιμνημόσυνη δέση πραγματοποιήθηκε σήμερα το π...

Ένας χρόνος μετά: Κόσμος ψάχνει ακόμη τους δικούς του ανθρώπους που έπιασε η Χαμάς

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ και Ισραηλινοί παραμένουν όμηροι στη Λωρίδα της Γάζας. Περίπου 100 όμηροι εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα,...

Φόρτωση άρθρων...