Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ήχησαν σειρήνες πολέμου στο Ισραήλ - Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες στην Άνω Γαλιλαία (Videos)

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς από την βραδινή επίθεση της Χεζμπολάχ. Οι IDF λένε ότι οι ρουκέτες έπληξαν ανοιχτές περιοχές.

Πλανήτης

Ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου στην Άνω Γαλιλαία του Ισραήλ αργά το βράδυ της Τρίτης. Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε από τον Λίβανο ένα μπαράζ περίπου 25 ρουκετών στην Άνω Γαλιλαία στο βόρειο Ισραήλ.

Οι συναγερμοί ενεργοποιήθηκαν μέχρι το Beit Jann, που βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τον Λίβανο.

Οι σειρήνες είχαν ηχήσει στην περιοχή του όρους Meron, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Hurfeish, Elkosh, Fassuta και Beit Jann όπως αναφέρουν οι Times of Israel.

Οι IDF λένε ότι οι ρουκέτες έπληξαν ανοιχτές περιοχές και δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς. Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μερικά από τα χτυπήματα των ρουκετών.

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς. Οι σειρήνες συναγερμού για ρουκέτες χτύπησαν και στην μικρή κοινότητα Holit στο νότιο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές από την επίθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Γάζα

Μια συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε το Ισραήλ στη Χαμάς, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η πρόταση προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ...

Φόρτωση άρθρων...