Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Καντίροφ: «Εφοδίασε» με πολυβόλο όχημα Tesla Cybertruck – Κάλεσε τον Ίλον Μασκ στην Τσετσενία

Πλανήτης

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ ανήρτησε σήμερα ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να οδηγεί ένα όχημα Tesla Cybertruck, στην κορυφή του οποίου έχει τοποθετήσει κάτι που μοιάζει με πολυβόλο. Στο βίντεο ακούγεται να λέει ότι θα στείλει το όχημα στο ουκρανικό μέτωπο.

Ο Καντίροφ εκφράζει ακόμη επαίνους για το όχημα και τον ιδιοκτήτη της Tesla Motors, τον Ίλον Μασκ. Στην ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram τον αποκαλεί «τον ευφυέστερο άνθρωπο της σύγχρονης εποχής» και τον προσκαλεί να επισκεφθεί την Τσετσενία.

«Περιμένουμε τα μελλοντικά προϊόντα σας που θα μας βοηθήσουν να τελειώσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», έγραψε, χρησιμοποιώντας την επίσημη ορολογία με την οποία περιγράφει η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την Tesla.

Καντίροφ: «Εφοδίασε» με πολυβόλο όχημα Tesla Cybertruck – Κάλεσε τον Ίλον Μασκ στην Τσετσενία: «Είναι ο ευφυέστερος άνθρωπο της σύγχρονης εποχής»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: Τι δείχνει το εντυπωσιακό εξ αποστάσεως χτύπημα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ

Αυτό που συνέβη στον Λίβανο με την έκρηξη χιλιάδων βομβητών και ασυρμάτων στα χέρια και στις... τσέπες μελών της Χεζμπολάχ, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και σίγουρα δεν μπορεί να ...

Το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τον Λίβανο λίγο πριν την ομιλία του Νασράλα (Videos&Photos)

Τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο ξεκίνησε το Ισραήλ λίγη ώρα πριν από την ομιλία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πλήττει στόχους της Χεζμπ...

Φόρτωση άρθρων...