Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Άλλαξε ρότα ο ναύαρχος Αποστολάκης για το «μαύρο χρήμα»: Δεν γνωρίζω τίποτα, όσα είπα αποτελούν εκτιμήσεις

Παρασκήνιο

Σε αναδίπλωση για τη δήλωσή του περί «μαύρου χρήματος» προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, λέγοντας πως «δεν ξέρω τίποτα για μαύρα χρήματα, όσα είπα είναι εκτιμήσεις».

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί διακίνησης μαύρων χρημάτων σε κομματικά ταμεία και πως όσα είπε αποτελούν εκτιμήσεις.

«Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα», είπε ο πρώην υπουργός.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι ευχάριστα αυτά, το να φεύγουν άνθρωποι δεν είναι καλό, και ούτε πρέπει να το επιδιώκει κανείς, αλλά από την άλλη μεριά, όταν δεν συμφωνεί όταν χαρακτηρίζει κάποιες κινήσεις λάθος, όταν ξέρω ’γώ δεν τον εμπνέει δεν τον εκφράζει αυτό που είναι.

Εγώ δεν είμαι της άποψης ούτε να τους διώχνεις, ούτε να τους διαγράφεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια παράλληλη φιλοσοφία, ή είμαστε σε μια γραμμή που αποφασίζουμε ή ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι εργαζόμενοι της «Αυγής» διαψεύδουν Κασσελάκη: Ποτέ δεν μας προτάθηκε να αναλάβουμε την εφημερίδα

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, από την Αμερική, ότι ζητήθηκε από τους εργαζομένους της Αυγής να αναλάβουν την εφημερίδα διαψεύδουν οι ίδιοι με ανάρτησή τους. Οι εργαζόμενο...

Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι της Εύας Καϊλή παρουσία Βέλγου εισαγγελέα

Κατόπιν παραγγελίας από τις βελγικές εισαγγελικές Αρχές η οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, παρών ή...

Φόρτωση άρθρων...