Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεσπά η Στόρμι Ντάνιελς: «Να επιβληθεί ποινή στον Τραμπ που θα τον σημαδέψει προσωπικά»

Πλανήτης

Η Στόρμι Ντάνιελς «απαίτησε» να φυλακιστεί ο Ντόναλντ Τραμπ «τώρα», στις πρώτες της δημόσιες δηλώσεις μετά την κατάθεσή της στη δίκη κατά του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Η πρώην πορνοστάρ δήλωσε ότι «θα πρέπει να καταδικαστεί και να κάνει κοινωνική εργασία ή να γίνει εθελοντικά ο... σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών».

Η 45χρονη φέρεται να έλαβε το ποσό των 130.000 δολαρίων από τον Τραμπ το 2016, κατά την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να κρατήσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές επαφές τους. Ο Τραμπ καταδικάστηκε από το δικαστήριο για 34 παραπτώματα και θεωρητικά κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ως 4 χρόνια, αν και θεωρείται απίθανο να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η Ντάνιελς δήλωσε στη Mirror πως εξακολουθεί να κρύβεται γιατί φοβάται για την ασφάλειά της. «Για μένα δεν θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία. Ο Τραμπ μπορεί να αποδείχθηκε ένοχος, αλλά εγώ θα έχω να ζήσω με τη ρετσινιά» σχολίασε, σημειώνοντας πως και οι ένορκοι θα φοβούνται για την ασφάλειά τους.

Η ίδια πάντως δήλωσε πως δεν ξέρει ποια θα ήταν η σωστή ποινή για τον μεγιστάνα, αλλά θα πρέπει να είναι μια ποινή «που θα τον σημαδέψει προσωπικά».

Η απόφαση για την ποινή του Τραμπ θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 19 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1888: Ο πρώτος διαγωνισμός γυναικείας ομορφιάς γίνεται στο Σπα του Βελγίου και κερδίζει 18χρονη Μπέρθα Σουκαρέτ από τη Γουατεμάλα. 1893: Ο κυβερνήτης της Νέας Ζηλαν...

Ισραήλ: Συνελήφθη επιχειρηματίας στρατολογημένος από το Ιράν που ήθελε να σκοτώσει τον Νετανιάχου

Στη σύλληψη ενός ισραηλινού πολίτη προχώρησαν τον περασμένο μήνα οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ με την κατηγορία ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Μπ...

Λίβανος: 20 νεκροί και πάνω από 450 τραυματίες στο νέο κύμα εκρήξεων - Σε νέα φάση ο πόλεμος

Τεράστια ανησυχία προκαλεί στη Μέση Ανατολή η «νέα φάση» του πολέμου, έπειτα από τη δεύτερη επίθεση στον Λίβανο με πολύνεκρες εκρήξεις, αυτή τη φορά σε walkie talkie της Χεζμπολάχ,...

Φόρτωση άρθρων...