Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Μάγχη: Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ναυάγιο με μετανάστες

Πλανήτης

Τουλάχιστον δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο με μετανάστες στη Μάγχη, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στη γαλλική ακτοφυλακή, που έχει οργανώσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στη Μάγχη, έπειτα από την ανατροπή σκάφους όπου επέβαιναν τουλάχιστον 50 μετανάστες.

Η γαλλική εφημερίδα «La Voix du Nord» αναφέρει ότι το σκάφος ανετράπη επιχειρώντας να διασχίσει τη Μάγχη για να φτάσει από τη Γαλλία στη Βρετανία. 

Οι γαλλικές Αρχές έκαναν λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς στο ναυάγιο. Ένας εκπρόσωπος της γαλλικής ακτοφυλακής τόνισε νωρίτερα ότι δέκα άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η βρετανική ακτοφυλακή δεν έχει απαντήσει σε αίτημα για σχόλιο. 

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNews μετέδωσε ότι ο απερχόμενος Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν αναμένεται να βρεθεί στο σημείο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις διάσωσης, κοντά στη Βουλώνη, στη γαλλική ακτή της Μάγχης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 19 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1888: Ο πρώτος διαγωνισμός γυναικείας ομορφιάς γίνεται στο Σπα του Βελγίου και κερδίζει 18χρονη Μπέρθα Σουκαρέτ από τη Γουατεμάλα. 1893: Ο κυβερνήτης της Νέας Ζηλαν...

Πρώην πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη

Πρώην πράκτορας της CIA, της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη, σε κάθειρξη 30 ετών για τη νάρκωση και στη συνέχεια σεξουαλική κακοποίηση πολλών γυν...

Φόρτωση άρθρων...