Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Μαρμαρίδα: Bυθίστηκε τουριστικό σκάφος με 110 επιβάτες έπειτα από φωτιά (Video&Photos)

Βυθίστηκε τουριστικό σκάφος 20 μέτρων στη Μαρμαρίδα στην Τουρκία μετά από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι επιβαίνοντες του «Eagles», ανέρχονταν στους 110 και όπως γράφουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης λόγω της έγκαιρης εκκένωσης, σχεδόν όλοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν σώοι από το σκάφος. 

Επτά είναι οι τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο. Οι τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.  
Με βάση έρευνα που έγινε, η φωτιά ξεκίνησε από το μηχανοστάσιο του πλοίου, με τον ιδιοκτήτη και τον καπετάνιο να τίθενται υπό κράτηση. 

Πολλοί επιβάτες, Τούρκοι αλλά και ξένοι τουρίστες, πήδηξαν στο νερό για να γλιτώσουν από τη φωτιά, τη στιγμή που άλλοι διασώθηκαν από κοντινά σκάφη μέχρι το λιμενικό να τους περισυλλέξει. 

Οι σκηνές πανικού που επικράτησαν αποτυπώνονται και σε βίντεο, με ένα τεράστιο σύννεφο καπνού να υψώνεται στον ουρανό και το σκάφος να τυλίγεται στις φλόγες. Οι επιβάτες κολύμπησαν για να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο σκάφος. 

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθεί το περιστατικό.

 

Μαρμαρίδα: Bυθίστηκε τουριστικό σκάφος με 110 επιβάτες έπειτα από φωτιά
Μαρμαρίδα: Bυθίστηκε τουριστικό σκάφος με 110 επιβάτες έπειτα από φωτιά

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τουρκία: Ο Ερντογάν ζήτησε τη δημιουργία «ισλαμικής συμμαχίας» ως αντίβαρο στο Ισραήλ

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα (7/9) ότι οι μουσουλμανικές χώρες θα πρέπει να σχηματίσουν μια συμμαχία για να αντιμετωπίσουν «την αυξανόμενη απειλή του επεκ...

Φόρτωση άρθρων...