Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μέση Ανατολή: Νέα παράταση της αναστολής των πτήσεων από Παρίσι προς Βηρυτό

Air France και Transavia France ανακοίνωσαν νέα παράταση της αναστολής των πτήσεων από Παρίσι προς Βηρυτό

Πλανήτης

Οι αεροπορικές εταιρείες Air France και Transavia France ανακοίνωσαν την νέα παράταση της αναστολής των πτήσεων από Παρίσι προς Βηρυτό μέχρι και τις 8 Αυγούστου.

Η συνέχιση των πτήσεων θα εξαρτηθεί από νέα αξιολόγηση της κατάσταση, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Air France. Η απόφαση θα αφορά και την Transavia.

Μέση Ανατολή: Αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους μέχρι τις 12/8

Εκτός των Air France και Transavia, πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου, λόγω των ανησυχιών για πολεμική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και την σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ, όπως η γερμανική Lufthansa που έχει ανακοινώσει αναστολή πτήσεων μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Η Air France διευκρινίζει ότι πτήσεις ανάμεσα στο Παρίσι και το Τελ Αβίβ διεξάγονται κανονικά. Άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει και τις πτήσεις αυτές.

Στο Μιλάνο, η ITA Airways ανακοίνωσε επίσης παράταση αναστολής πτήσεων από και προς το Τελ Αβίβ μέχρι τις 8 Αυγούστου, ενώ έχει ανακοινώσει αναστολή πτήσεων προς Βηρυτό μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: Τι δείχνει το εντυπωσιακό εξ αποστάσεως χτύπημα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ

Αυτό που συνέβη στον Λίβανο με την έκρηξη χιλιάδων βομβητών και ασυρμάτων στα χέρια και στις... τσέπες μελών της Χεζμπολάχ, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και σίγουρα δεν μπορεί να ...

Tο Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Γάζα

Μια συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε το Ισραήλ στη Χαμάς, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η πρόταση προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ...

Φόρτωση άρθρων...