Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Αμετανόητος ο Μίτσκοσκι: Μίλησε από την Ουάσινγκτον για «Μακεδονία»

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ο οποίος θα δώσει το παρών στη σύνοδο του ΝΑΤΟ τις επόμενες στην Ουάσιγκτον. Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι επιμένει με δηλώσεις του στη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Ο Μίτσκοσκι, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από την Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται ήδη από χθες Κυριακή αναφέρει ότι «Αυτό που θέλω επίσης να σημειώσω είναι ο μεγάλος αριθμός διμερών συναντήσεων που θα έχω τις επόμενες ημέρες με ηγέτες κρατών που είναι μέλη της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Ακόμη θα έχω συναντήσεις με επιχειρηματικούς κύκλους εδώ στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Μακεδονία για επενδύσεις».

«Θα αναγγείλω ακόμη μία νέα ξένη επένδυση από μια εταιρεία που είναι μεταξύ των 500 μεγαλύτερων εδώ στις ΗΠΑ, νέες επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και νέες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της Μακεδονίας.

«Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη Μακεδονία. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα αξιοποιήσω τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τη μακεδονική διασπορά, τους Μακεδόνες ομογενείς», αναφέρει ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κατερίνα Νοτοπούλου υπέρ της παραπομπής του Στέφανου Κασσελάκη: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τη δικαιολογούν»

Για αναπόφευκτη παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω παραβίασης του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα, Κυριακή (15.09.24) η Κατερίνα Νοτοπούλου, μέλ...

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Όσο αποκαλύπτεται ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο περισσότεροι θα στοχοποιούνται

«Καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε μέσω ανάρτησή της του Χρήστος Σπίρτζης μετά τους ισχυρισμούς της Κατερίνας Νοτοπούλου για bullying. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι μετά τ...

Φόρτωση άρθρων...