Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μοσκοβισί: Την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών

Πλανήτης

Την επόμενη εβδομάδα θα μεταβούν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των θεσμών για προπαρασκευαστικές συναντήσεις, όπως ανέφερε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, μετά το πέρας της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στη Μπρατισλάβα.

O ίδιος δήλωσε «αισιόδοξος» γιατί ενώ υπάρχει ακόμα δουλειά που απομένει να γίνει και μάλιστα «απαιτητική», η Ελλάδα θα καταφέρει να μπει σε μία περίοδο «ανάπτυξης», κάνοντας πραγματικότητα το «success story».

Αναφερόμενος στα εκκρεμή προαπαιτούμενα, ο κ. Μοσκοβισί σημείωσε πως τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα έχει επιταχύνει τις προσπάθειές της.

«Χάθηκε κάποιος χρόνος, αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι εν λόγω καθυστερήσεις μπορούν να εξισορροπηθούν από την ενταντικοποίηση και την επιτάχυνση των τελευταίων ημερών», υπογράμμισε ο Γάλλος επίτροπος, προσθέτοντας πως δεν χρειάζεται «δραματοποίηση της κατάστασης», καθώς υπάρχει η δυνατότητα ολοκλήρωσής τους εντός του χρονοδιαγράμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώην πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη

Πρώην πράκτορας της CIA, της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη, σε κάθειρξη 30 ετών για τη νάρκωση και στη συνέχεια σεξουαλική κακοποίηση πολλών γυν...

Ισραήλ: Συνελήφθη επιχειρηματίας στρατολογημένος από το Ιράν που ήθελε να σκοτώσει τον Νετανιάχου

Στη σύλληψη ενός ισραηλινού πολίτη προχώρησαν τον περασμένο μήνα οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ με την κατηγορία ότι στρατολογήθηκε από το Ιράν για να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Μπ...

Φόρτωση άρθρων...