Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Αυτοκριτική Μπάιντεν: «Δεν κάνω debate τόσο καλά όσο παλιά» - Πάντως πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου

Πλανήτης

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί για τις επιδόσεις του Τζο Μπάιντεν στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχεται ότι δεν είναι όσο καλός ήταν παλιότερα.

O Τζο Μπάιντεν είπε ότι δεν κάνει debate «τόσο καλά όσο παλιά», αλλά δεσμεύτηκε να κερδίσει τις εκλογές.
Ενώ οι Δημοκρατικοί τον προέτρεψαν να αποχωρήσει έπειτα από το debate, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε σε υποστηρικτές του στη Βόρεια Καρολίνα.

«Βρίσκομαι εδώ, στη Βόρεια Καρολίνα, για έναν λόγο: επειδή σκοπεύω να κερδίσω αυτή την πολιτεία τον Νοέμβριο… Αν κερδίσουμε εδώ, θα κερδίσουμε τις εκλογές», είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Ο Τζο Μπάιντεν συνέχισε: «Ξέρω ότι δεν είμαι νέος άνθρωπος» και «δεν κάνω ντιμπέιτ τόσο καλά όσο παλιά».
Υποστήριξε ότι ο Τραμπ έκανε «νέο ρεκόρ για τα περισσότερα ψέματα που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια ενός μόνο ντιμπέιτ… Είπε ψέματα για την οικονομία που δημιούργησε, είπε ψέματα για την πανδημία [...]».

Όταν πέφτεις κάτω, ξανασηκώνεσαι, είπε ο Μπάιντεν στους υποστηρικτές του μετά την εμφάνιση στο debate

«Ξέρω ότι δεν είμαι νέος, για να δηλώσω το προφανές. Λοιπόν, ξέρω ότι δεν περπατάω τόσο εύκολα όσο παλιά, δεν μιλάω τόσο ομαλά όσο παλιά, δεν συζητώ τόσο καλά όσο παλιά, αλλά ξέρω αυτό που ξέρω. Ξέρω πώς να λέω την αλήθεια», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος. Ξέρω πώς να κάνω αυτή τη δουλειά. Ξέρω πώς να κάνω πράγματα. Ξέρω, όπως και εκατομμύρια Αμερικανοί, ότι όταν πέφτεις κάτω, σηκώνεσαι ξανά», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

«Δεν θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα αν δεν πίστευα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Επειδή, ειλικρινά, το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό», τόνισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 3 Ιουλίου

Γεγονότα 1608: Ο Γάλλος εξερευνητής Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν ιδρύει την Πόλη του Κεμπέκ (Καναδάς) 1824: Απόβαση του ελληνικού στόλου στα Ψαρά, απελευθέρωση της νήσου. 1826: Ο ...

ΗΠΑ: Πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν από τον Μπάιντεν να αποσυρθεί - «Ημουν εξαντλημένος από τα ταξίδια» είπε για το ντιμπέιτ

Στελέχη του Δημοκρατικού κόμματος βγαίνουν πια ανοιχτά, σχεδόν μία εβδομάδα έπειτα από το προεδρικό ντιμπέιτ της περασμένης Πέμπτης, και ζητούν από τον Τζο Μπάιντεν να εγκαταλείψει...

Εκλογές στη Γαλλία: Τι θα γίνει αν κανένα κόμμα δεν πάρει την απόλυτη πλειοψηφία;

Στραμμένα είναι τα βλέμματα όλων στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, μετά την επικράτηση του Εθνικού Συναγερμού της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των πρόωρων βουλε...

Φόρτωση άρθρων...