Πέμπτη
17 Οκτωβρίου 2024

Νεκρός ο Λίαμ Πέιν των One Direction – Έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Πλανήτης

Ο βρετανός μουσικός Λίαμ Πέιν (Liam Payne), πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρήκε τον θάνατο σε ηλικία 31 ετών στην Αργεντινή, ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μπουένος Άιρες.

Ο Βρετανός τραγουδιστής των «One Direction», Λίαμ Πέιν, 31 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου της πρωτεύουσας της Αργεντινής.

Οι εφημερίδες «La Nacion» και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία κλήθηκε σε ξενοδοχείο της συνοικίας Παλέρμο του Μπουένος Άιρες.

«Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου» στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για «ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ».

Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του τραγουδιστή, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ποιος ήταν ο Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον. Το συγκρότημα κέρδισε φήμη αφού τερμάτισε τρίτο στη βρετανική έκδοση του μουσικού διαγωνισμού «X Factor» το 2010. Οι One Direction διαλύθηκαν το 2016 και τα μέλη του συγκροτήματος ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του πρώην συντρόφου του στο συγκρότημα, One Direction, Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιράν: «Αρκετά απίθανη η επίθεση του Ισραήλ σε πυρηνικές μας εγκαταστάσεις»

«Αρκετά απίθανη» θεωρεί η υπηρεσία ατομικής ενέργειας του Ιράν πως είναι μια ισραηλινή επίθεση σε βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Η ιρανική υπηρεσία ατομικής ενέργειας τονίζει ότι...

Σαν σήμερα - 17 Οκτωβρίου

Γεγονότα 1797: Τα νησιά του Ιονίου και οι βενετσιάνικες κτήσεις των ακτών της Ηπείρου περνούν στην γαλλική κατοχή με τη συνθήκη του Καμποφόρμιο. 1897: Ιδρύεται η Εταιρία Ελλή...

Φόρτωση άρθρων...