Σαββάτο
28 Σεπτεμβρίου 2024

Nεκρός στη Βυρητό και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν

Πλανήτης
Tags: Ιραν

Ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν, σκοτώθηκε στα ισραηλινά πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Aλί Χαμενέι: "Είναι υποχρέωση όλων των μουσουλμάνων να σταθούν με ό,τι μέσα δίπλα στον λαό του Λιβάνου και την περήφανη Χεζμπολάχ"

Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ ότι δολοφόνησε στα τέλη Ιουλίου στην Τεχεράνη τον επικεφαλής της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια και έχει δεσμευθεί να απαντήσει «τον κατάλληλο χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο».

Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, σε γραπτή του δήλωση ανέφερε: «Το Ισραήλ δεν έχει μάθει τίποτα. Το μέλλον της περιοχής θα διαμορφωθεί από εμάς, με τη Χεζμπολάχ στην πρώτη γραμμή».

«Είναι υποχρέωση όλων των μουσουλμάνων να σταθούν με ό,τι μέσα δίπλα στον λαό του Λιβάνου και την περήφανη Χεζμπολάχ, και να τους βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του σφετεριστικού, σκληρού και διαβολικού καθεστώτος. Με τη χάρη του Θεού ο Λίβανος θα κάνει τον κακό εισβολέα και εχθρό να μετανοήσει για τις πράξεις του», πρόσθεσε

«λες οι αντιστασιακές δυνάμεις της περιοχής είναι με τη Χεζμπολάχ και την στηρίζουν.Η μοίρα αυτής της περιοχής θα καθοριστεί από τις αντιστασιακές δυνάμεις και επικεφαλής τους βρίσκεται η περήφανη Χεζμπολάχ», κατέληξε ο Αλί Χαμενεΐ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Για τον στρατό, η «εξόντωση» του ηγέτη της Χεζμπολάχ «κάνει τον κόσμο πιο ασφαλή»

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε σήμερα πως η εξόντωση του ηγέτη της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Χασάν Νασράλα, κάνει τον κόσμο «πιο ασφαλή» και επέμεινε στο ότι συνεχίζει να εξοντώνει άλλου...

Φόρτωση άρθρων...