Η Χεζμπολάχ βομβάρδισε με πυραύλους τη βάση Γκλιλότ της μονάδας 8200 της ισραηλινής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, που βρίσκεται στα προάστια του Τελ Αβίβ.

Επίσης, η λιβανική οργάνωση ανακοίνωσε πως εκτόξευσε ρουκέτες νωρίς σήμερα το πρωί εναντίον «ναυτικής βάσης» κοντά στη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ.

«Ομοβροντία ρουκετών» στοχοθέτησε τη «ναυτική βάση» του Στέλα Μάρις βορειοδυτικά της Χάιφα», σύμφωνα με ανακοίνωση της Χεζμπολάχ.

Νέο μπαράζ ρουκετών της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ

Ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ εκτόξευσε η Χεζμπολάχ. Σύμφωνα με το AFP, που επικαλείται την λιβανική οργάνωση, χτυπήθηκαν περιοχές του Ισραήλ.

Οι IDF ανακοίνωσαν ότι μετά τις ειδοποιήσεις που ενεργοποιήθηκαν στις 07:43-07:45 στο κέντρο της χώρας, εντοπίστηκαν περίπου πέντε εκτοξεύσεις που διέσχισαν το έδαφος του Λιβάνου, οι περισσότερες από αυτές αναχαιτίστηκαν, ενώ μία έπεσε σε ανοικτό χώρο.

Την ίδια ώρα, στην Άνω Γαλιλαία και στο βόρειο Γκολάν, εντοπίστηκαν περίπου 15 εκτοξεύσεις που διέσχισαν το λιβανέζικο έδαφος, μερικές από αυτές αναχαιτίστηκαν και οι υπόλοιπες έπεσαν σε ανοιχτές περιοχές.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές δυνάμεις δεν υπάρχουν τραυματίες.