Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Νετανιάχου: «Εξοντώσαμε τον Σινουάρ – H Χαμάς δεν θα κυβερνά πλέον τη Γάζα»

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ κάλεσε τους μαχητές της Χαμάς να καταθέσουν τα όπλα και να παραδώσουν του ομήρους.

Στην εξόντωση του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, αναφέρθηκε σε διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός είπε ότι ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς, προσφέρει την ευκαιρία για ειρήνη στη Μέση Ανατολή, αλλά προειδοποίησε ότι ο πόλεμος στη Γάζα δεν έχει τελειώσει και ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει μέχρι να επιστραφούν οι όμηροί του.

«Σήμερα ξεκαθαρίσαμε τον λογαριασμό. Σήμερα το κακό δέχθηκε ένα πλήγμα, αλλά το έργο μας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. H Χαμάς δεν θα κυβερνά πλέον τη Γάζα», ανέφερε ο Νετανιάχου σε μαγνητοσκοπημένη βιντεοσκοπημένη δήλωσή του.

«Στις αγαπητές οικογένειες των ομήρων, λέω: Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στον πόλεμο. Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι όλοι οι αγαπημένοι σας, οι δικοί μας αγαπημένοι, να επιστρέψουν στο σπίτι τους», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

CNN: Πριν τις εκλογές των ΗΠΑ το χτύπημα του Ισραήλ στο Ιράν – Ο Νετανιάχου ενέκρινε τους στόχους

Δραματικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με το Ισραήλ να είναι έτοιμο, όπως όλα δείχνουν, να επιτεθεί στο Ιράν, ως απάντηση του μπαράζ βαλλιστικών πυραύλων που ...

Φόρτωση άρθρων...