Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Νετανιάχου: Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού το Ισραήλ, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο

O Πρωθυπουργός του Ισραήλ αναμένεται να μιλήσει με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Στο επίκεντρο της συζήτησης η κλιμακούμενη ένταση στη Μέση Ανατολή.

Πλανήτης

Το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, την ώρα που εντείνονται οι ανησυχίες ότι το Ιράν ή οι σύμμαχοί του θα προχωρήσουν σε αντίποινα για τη δολοφονία ηγετικών στελεχών της Χαμάς και της Χεζμπολάχ.

«Το Ισραήλ είναι καλά προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο, τόσο από αμυντική όσο και από επιθετική άποψη», είπε ο Νετανιάχου μετά την επίσκεψή του στην έδρα της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου του στρατού, που είναι αρμόδια για την πολιτική προστασία. 

«Θα επιβάλουμε πολύ βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίον μας, απ’ οπουδήποτε και αν προέρχεται», επανέλαβε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Axios, που επικαλείται μια πηγή προσκείμενη στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο Νετανιάχου θα συνομιλήσει αργότερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και το αντικείμενο της συζήτησής τους θα είναι η κλιμακούμενη ένταση στη Μέση Ανατολή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα ανάρτηση Μασκ για την Ελλάδα: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σχολίασε σε ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, γράφοντας συγκεκριμένα ότι «σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν από όσα μωρά γεννήθηκαν σ...

Τραμπ: Πώς η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του θα επηρεάσει την έκβαση των Εκλογών στις ΗΠΑ

Δύο μήνες από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ φαίνεται ότι στοχοποιήθηκε για δεύτερη φορά. Το ερώτημ...

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία στο Kunzelsau, που βρίσκεται στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Ένας 61χρονος Έλληνας σκότωσε την 50χρονη – επίσης Ελληνίδα – σύζυγό του και στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέ...

Φόρτωση άρθρων...