Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Ντίσελντορφ: Εστιατόριο σέρβιρε πίτσα με επιδόρπιο… κοκαΐνη – «Ηταν το πιάτο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις»

Πλανήτης

Η πίτσα Νο 40 ήταν για πολύ καιρό ένα από τα πιάτα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε ένα εστιατόριο στο Ντίσελντορφ, μέχρι που η αστυνομία ανακάλυψε το μυστικό συστατικό: μια δόση κοκαΐνης.

Οι αρχές λένε ότι η αποκάλυψη του συστήματος παράνομης διακίνησης ναρκωτικών τους επέτρεψε να συντρίψουν ένα κύκλωμα οργανωμένου εγκλήματος στο πολυπληθέστερο κρατίδιο της Γερμανίας, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Περίπου 150 αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και από επίλεκτες μονάδες, έψαξαν την περασμένη εβδομάδα 16 ακίνητα σε εννέα πόλειςσυνέλαβαν τρεις υπόπτους και εντόπισαν κρύπτες με όπλα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Ο επιθεωρητής Michael Graf von Moltke δήλωσε ότι η αστυνομία είχε στο στόχαστρό της την πιτσαρία, σε μια δημοφιλή συνοικία της πόλης για πάρτι, από τον Μάρτιο, όταν ένας έλεγχος ρουτίνας για τα τρόφιμα αποκάλυψε το ναρκωτικό στην κουζίνα. Οι ερευνητές ναρκωτικών έθεσαν την επιχείρηση υπό παρακολούθηση και παρατήρησαν ότι η Pizza No 40 ήταν η αγαπημένη των πελατών.

«Ήταν μία από τις best seller πίτσες», δήλωσε ο Von Moltkesaid.

Ένα πακέτο κοκαΐνης ήταν τοποθετημένο κάτω από κάθε πίτσα. «Αυτό ήταν κάτι καινούργιο για εμάς και μας εξέπληξε επειδή ο ιδιοκτήτης δεν είχε ποτέ κατηγορηθεί για εγκλήματα ναρκωτικών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: Ο Ερυθρός Σταυρός αναφέρει ότι τρεις διασώστες τραυματίστηκαν σε πλήγμα

Ο Ερυθρός Σταυρός του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα ότι τρεις διασώστες τραυματίστηκαν σε πλήγμα στην πόλη Ναμπατίγια στον νότο, τον οποίο το Ισραήλ βομβαρδίζει εδώ και αρκετές ημέρες ...

Εκλογές ΗΠΑ: Ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις

Ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπρους Σπρίνγκστιν θα δώσει μία συναυλία και θα εμφανιστεί σε προεκλογικές συγκεντρώσεις στο πλευρό του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Ατλάντα και τη Φ...

Φόρτωση άρθρων...