Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος ζήτησε την επιστροφή των ομήρων

«Πέθανε ο σατανικός ηγέτης της Χαμάς, ήταν ο εγκέφαλος της φονικής επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου» - «Ο Σινουάρ ήταν επί χρόνια υπεύθυνος για ειδεχθή εγκλήματα τρομοκρατίας εναντίον Ισραηλινών πολιτών»

Πλανήτης

Στην εξόντωση του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτζογκ. Ο Ισραηλινός Πρόεδρος χαρακτήρισε τον Σινουάρ εγκέφαλο της φονικής επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου. Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο ηγέτης της Χαμάς ήταν επί χρόνια υπεύθυνος για ειδεχθή εγκλήματα τρομοκρατίας εναντίον Ισραηλινών πολιτών όπως και για τη δολοφονία χιλιάδων αθώων ανθρώπων. 

«Οι σατανικές του προσπάθειες είχαν ως σκοπό το αιματοκύλισμα και την αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή», συμπλήρωσε ο Ισαάκ Χέρτζογκ. 

«Τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, πρέπει με κάθε τρόπο να δράσουμε για να φέρουμε πίσω τους 101 ομήρους που παραμένουν υπό συνθήκες τρομοκρατίας που τους έχει επιβάλει η Χαμάς στη Γάζα», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Ισραήλ.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ επιβεβαίωσε νωρίτερα πως ο Γιαχία Σινουάρ έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτών των IDF.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ναι μεν, αλλά από το ΝΑΤΟ για το σχέδιο Ζελένσκι

Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ βρίσκονται «σταθερά σε καλή πορεία» για να εκπληρώσουν τη δέσμευση χορήγησης 40 δισεκατομμυρίων ευρώ σε στρατιωτική βοήθεια για την Ουκρανία το 2024, δήλωσε ...

Φόρτωση άρθρων...