Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τούνελ 500 μέτρων – “Εξουδετερώθηκαν” δεκάδες τρομοκράτες

Πλανήτης

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι η 7η ταξιαρχία επιχειρεί στα περίχωρα της Ντέιρ αλ-Μπαλάχ, στη Γάζα. Οι στρατιώτες κατεδάφισαν υποδομή των τρομοκρατών και μέχρι στιγμής έχουν εξαλείψει δεκάδες τρομοκράτες.

Προσέθεσαν ότι στρατιώτες της μονάδας Yahalom και του 82ου Τάγματος εντόπισαν και κατέστρεψαν μια υπόγεια σήραγγα του Ισλαμικού Τζιχάντ, μήκους περίπου 500 μέτρων.

Τέλος, ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια πρόσθετης επιχείρησης, σε μια επιδρομή σε σύνδεσμο τρομοκρατών, τα στρατεύματα του 77ου Τάγματος εντόπισαν όπλα, συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών γιλέκων και χειροβομβίδων. Επιπλέον, οι στρατιώτες εντόπισαν ένα εκτοξευτήρα ρουκετών έτοιμο να πυροδοτήσει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 20 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1519: Ο Μαγγελάνος αποπλέει από την περιοχή του Κάντιθ στην Ισπανία με 270 άνδρες, με σκοπό να κάνει τον περίπλου της γης 1946: Πραγματοποιείται το πρώτο κινηματογρα...

Tο Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Γάζα

Μια συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε το Ισραήλ στη Χαμάς, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η πρόταση προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ...

Φόρτωση άρθρων...