Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε διοικητή της Χαμάς που επιτέθηκε σε οικισμό στο μακελειό της 7ης Οκτωβρίου

Πλανήτης

Ένας διοικητής της Νούχμπα, της μονάδας της Χαμάς που ηγήθηκε του μακελειού στον εβραϊκό οικισμό Νετίβ Χαασάρα στις 7 Οκτωβρίου σκοτώθηκε σε πρόσφατη αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσαν ο στρατός και η υπηρεσία ασφαλείας Σιν Μπετ, επιβεβαιώνοντας σχετικές αναφορές των ισραηλινών  ΜΜΕ.

Ο Αχμέντ Γουαντίγια ήταν μεταξύ των οκτώ τρομοκρατών της Χαμάς που σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε συγκρότημα που χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική ομάδα κοντά στο νοσοκομείο αλ Αχλί της πόλης της Γάζας, αναφέρουν οι IDF.

Το χτύπημα έλαβε χώρα έξω από το νοσοκομείο και ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι έλαβε διάφορα μέτρα για να μετριάσει τις ζημιές στους πολίτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυστήριο με τους ασυρμάτους που ανατινάχθηκαν στον Λίβανο: Δεν παράγονται «εδώ και 10 χρόνια»

Η χθεσινή ήταν η πιο θανατηφόρα ημέρα στο Λίβανο από τότε που ξεκίνησε ένας νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υποκινούμενος από ...

Tο Ισραήλ πρότεινε στη Χαμάς συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Γάζα

Μια συμφωνία για τον τερματισμό των μαχών στη Λωρίδα της Γάζας πρότεινε το Ισραήλ στη Χαμάς, σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Η πρόταση προβλέπει την απελευθέρωση όλων των ...

Φόρτωση άρθρων...