Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ιστορικό διάγγελμα Μπάιντεν: Θα εξηγήσει τους λόγους που αποχωρεί από υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Πλανήτης

Ομιλία στην οποία θα εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα αναμένεται να δώσει την Τετάρτη, ο Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, ο Τζο Μπαίντεν προχώρησε σε μια ανάρτηση στην οποία δείχνει για ακόμα μία φορά την στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις. Πρόκειται για την πρώτη του αφότου έκανε γνωστό πως αποσύρεται.

«Παιδιά, οι εκκλήσεις για βία απειλούν τα θεμέλια της δημοκρατίας μας. Δεν μπορείς να αγαπάς τη χώρα σου μόνο όταν κερδίζεις. Ας λύσουμε τα προβλήματά μας με ψηφοδέλτια και ας εκλέξουμε @KamalaHarris ως τον επόμενο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακόμα, ο Τζο Μπαίντεν έκανε retweet από τον επίσημο λογαριασμό της Κάμαλα Χάρις μια πύρινη ομιλία ενός Ρεπουμπλικάνου ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αν δεν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ τότε θα γίνει εμφύλιος πόλεμος στη χώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραζιλία: Ο πρόεδρος Λούλα αποπέμπει τον υπουργό που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Αντιμέτωπος με το πρώτο σκάνδαλο ηθών στην κυβέρνησή του, ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα απέπεμψε χθες, Παρασκευή (6/9) τον ως τώρα υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμά...

Ζελένσκι: Έχουμε ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω σε Μπάιντεν, Χάρις και Τραμπ

«Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν και στους δύο υποψήφιους προέδρους, την Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Ουκρ...

Φόρτωση άρθρων...