Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Ο Ομπάμα στηρίζει τον Μπάιντεν: «Υπάρχουν και κακές βραδιές στα debate, πιστέψτε με, ξέρω»

Πλανήτης

Τη στήριξή του στον Τζο Μπάιντεν εξέφρασε ο Μπαράκ Ομπάμα, έπειτα από την απογοητευτική παρουσία του υποψήφιο των Δημοκρατικών στο debate.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνώρισε ότι ο Δημοκρατικός Πρόεδρος είχε μια «κακή» επίδοση στο χθεσινό debate απέναντι στο Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν.

«Υπάρχουν και κακές βραδιές στα debate. Πιστέψτε με, το ξέρω», έγραψε ο Ομπάμα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X. «Ωστόσο οι εκλογές αυτές εξακολουθούν να είναι μια επιλογή ανάμεσα σε κάποιον που έχει παλέψει όλη του τη ζωή για τους απλούς ανθρώπους και σε κάποιον που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του», αναφέρει ο Ομπάμα και προσθέτει: «Η χθεσινή νύχτα δεν το άλλαξε αυτό».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 1 Ιουλίου

Γεγονότα 1200: Οι Κινέζοι δημιουργούν τα πρώτα γυαλιά ηλίου από κρύσταλλο, επί δυναστείας Μινγκ. 1535: Ο συγγραφέας της «Ουτοπίας», Σερ Τόμας Μορ, καταδικάζεται σε θάνατο για...

Γαλλικές εκλογές: Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο θα αποσύρει τους υποψηφίους του που θα βρεθούν στην τρίτη θέση

Η συμμαχία της γαλλικής αριστεράς, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο (NFP) που αναδείχθηκε δεύτερη στον σημερινό πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών της Γαλλίας θα αποσύρει τους υποψηφίους του στ...

Φόρτωση άρθρων...