Ο Sean «Diddy» Combs, που κρατείται ήδη για κατηγορίες σχετικές με σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό, αντιμετωπίζει τώρα περισσότερες από 100 νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου Tony Buzbee, ο οποίος εκπροσωπεί 120 άτομα με κατηγορίες εναντίον του Combs, πρόκειται να κατατεθούν αγωγές που καλύπτουν περιστατικά των τελευταίων 20 ετών.

Ο Buzbee, σε συνέντευξη Τύπου την 1η Οκτωβρίου, επιβεβαίωσε ότι η νομική του ομάδα έχει συγκεντρώσει αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα, που θα στηρίξουν τις κατηγορίες για βίαιη σεξουαλική επίθεση, βιασμό, διάδοση βίντεο και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Η νομική ομάδα του Combs, διαμέσου της εκπροσώπου Erica Wolff, αρνείται όλες τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντάς τις αβάσιμες και δυσφημιστικές.

Ο Combs παραμένει υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη, ενώ επιμένει στην αθωότητα του, αναμένοντας την απόδειξη της στο δικαστήριο.

«Όπως τόνισε η νομική ομάδα του κ. Combs, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αβάσιμο ισχυρισμό σε ένα απερίσκεπτο τσίρκο των μέσων ενημέρωσης», είπε η Wolff, «Έτσι, ο κ. Combs αρνείται κατηγορηματικά ως ψευδή και δυσφημιστικό οποιονδήποτε ισχυρισμό ότι κακοποίησε σεξουαλικά οποιονδήποτε ,συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων».

Αφού αρνήθηκε την εγγύηση δύο φορές, ο Combs κρατείται επί του παρόντος στο Metropolitan Detention Centre στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του.