Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζο Μπάιντεν δυσκολεύεται να κατέβει από το Air Force One μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό (βίντεο)

Πλανήτης

Στο Ντέλαγουερ επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επέστρεψε, μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στο Λας Βέγκας.

Βίντεο που δημοσιεύει η dailymail δείχνει τον 81χρονο Μπάιντεν, χωρίς μάσκα, να βγαίνει αργά από από το Air Force One, κάνοντας πολλές φορές παύσεις, προτού φορέσει μάσκα μέσα στο μαύρο προεδρικό SUV. Φαίνεται, επίσης, να χρειάζεται κάποια βοήθεια για να μπει μέσα στο αυτοκίνητο, πριν η αυτοκινητοπομπή απομακρυνθεί.

Ο Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε χθες Τετάρτη πως «αισθάνεται καλά», όμως η είδηση ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό δεν αποκλείεται να τροφοδοτήσει κι άλλο την ατμόσφαιρα ανησυχίας για την ηλικία και την υγεία του, που προκαλούν ολοένα πιο σοβαρή κρίση στο κόμμα του, τους Δημοκρατικούς.

Βαριά ονόματα των Δημοκρατικών προσπάθησαν τις τελευταίες ημέρες να πείσουν τον αρχηγό του κράτους να παραδώσει τη σκυτάλη καθώς οι δημοσκοπήσεις είναι δυσοίωνες.

Η είδηση πως έχει COVID-19 ανακοινώθηκε την ώρα που Τζο Μπάιντεν έδινε μάχη για την πολιτική του επιβίωση, έπειτα από την καταστροφική επίδοσή του στα τέλη του Ιουνίου, στην τηλεμαχία του με τον Ντόναλντ Τραμπ, που προκάλεσε κύμα αμφισβήτησης για την υγεία του και την πνευματική του οξύτητα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λύθηκε το μυστήριο μετά από 50 χρόνια: Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε παγωμένος σε σπηλιά στις ΗΠΑ

Οι Αρχές αναγνώρισαν τελικά το πτώμα ενός άνδρα που βρέθηκε παγωμένο σε μια σπηλιά κατά μήκος του Appalachian Trail στην Πενσιλβάνια σχεδόν 50 χρόνια μετά την ανακάλυψή του. Ο N...

Φόρτωση άρθρων...