Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζο Μπάιντεν στηρίζει πλήρως την Καμάλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές

Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Τζο Μπάιντεν ανέφερε πως υποστηρίζει και αποδέχεται πλήρως την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις.

Πλανήτης

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια των Δημοκρατικών στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση ότι τερμάτισε την εκστρατεία επανεκλογής του.

Θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή στην Κάμαλα Χάρις για να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος, ανέφερε χαρακτηριστικά σε νέα ανάρτησή του απευθυνόμενος στους Δημοκρατικούς.

«Δημοκρατικοί, ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε» καταλήγει ο Τζο Μπάιντεν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην νεά του ανάρτηση:

«Aποφάσισα να μην αποδεχθώ την υποψηφιότητα και να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας μου. Η πρώτη μου απόφαση ως υποψήφιος του κόμματος το 2020 ήταν να επιλέξω την Κάμαλα Χάρις ως αντιπρόεδρό μου. Και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου στην Κάμαλα για να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος. Δημοκρατικοί - ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε».

Δείτε την ανάρτηση του Μπάιντεν:

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να υπηρετήσω ως πρόεδρός σας. Και ενώ ήταν η πρόθεσή μου να επιδιώξω επανεκλογή, πιστεύω ότι είναι προς το συμφέρον του κόμματός μου και της χώρας μου να αποσύρω την υποψηφιότητά μου για επανεκλογή και να επικεντρωθώ αποκλειστικά για την εκπλήρωση των καθηκόντων μου ως πρόεδρος για το υπόλοιπο της θητείας μου», έγραψε νωρίτερα ο Μπάιντεν.

Τόνισε ότι θα απευθύνει Έθνος μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρά Τραμπ κατά Μπάιντεν και Χάρις: Τους αποδίδει ευθύνη για τις επιθέσεις εναντίον του

Επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, που ισχυρίστηκε ότι η ρητορική τους εναντίον του είναι αυτή που προκαλεί τις απόπειρες εναντίον του, την ...

Ρωσία: Διάταγμα Πούτιν για αύξηση του ρωσικού στρατού – Τρίτη φορά σε δύο χρόνια

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέδωσε διάταγμα με το οποίο δίνεται εντολή για την αύξηση του τακτικού μεγέθους του ρωσικού στρατού κατά 180.000 στρατιώτες. Το σύνολο του...

Φόρτωση άρθρων...