Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

O Βασιλιάς Κάρολος φόρεσε ξανά την ελληνική γραβάτα του

Πλανήτης

Ο Βασιλιάς Κάρολος τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στη γραβάτα του με σχέδιο την ελληνική σημαία. Τη συγκεκριμένη γραβάτα επέλεξε για άλλη μια φορά να τη φορέσει σε δημόσια εμφάνισή του.

Σε δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, κατά την οποία υποδέχθηκε τη γυναικεία ομάδα ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας, φωτογραφήθηκε να φοράει πάλι την γαλανόλευκη γραβάτα.

Την συγκεκριμένη γραβάτα έχει φορέσει ο Βασιλιάς Κάρολος στην διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι, τον Δεκέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με την Μαριάννα Παγώνη, που ηγείται του οίκου Pagoni, η γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες έγινε δώρο στον Βασιλιά Κάρολο, πριν από λίγο καιρό. Την εν λόγω γραβάτα την είχε σχεδιάσει η ίδια η Μαριάννα Παγώνη, το μακρινό 2003, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και είναι ένα από τα σχέδια του οίκου της που καθιερώθηκε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: 20 νεκροί και πάνω από 450 τραυματίες στο νέο κύμα εκρήξεων - Σε νέα φάση ο πόλεμος

Τεράστια ανησυχία προκαλεί στη Μέση Ανατολή η «νέα φάση» του πολέμου, έπειτα από τη δεύτερη επίθεση στον Λίβανο με πολύνεκρες εκρήξεις, αυτή τη φορά σε walkie talkie της Χεζμπολάχ,...

Πάνω από 39 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως έως το 2050 από λοιμώξεις ανθεκτικές στα αντιβιοτικά

Οι θάνατοι από μικροβιακή αντοχή θα αυξάνονται σταθερά τις επόμενες δεκαετίες. Η αύξηση αυτή αναμένεται να είναι σχεδόν 70% έως το 2050 σε σύγκριση με το 2022. Σύμφωνα με έρευνα...

Φόρτωση άρθρων...