Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία ξεκίνησαν με εισβολή φιλάθλων και... ξύλο στον αγώνα Αργεντινής-Μαρόκου, πριν την τελετή η έναρξης, η οποία ήταν κάτι μεταξύ Γιουροβίζιον και woke κατάστασης, με διάφορα κωμικοτραγικά και ευτράπελα γεγονότας.

Από την άλλη, είχαμε σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλών ταχυτήτων της χώρας, προκαλώντας την οργή των θεατών των αγώνων. Σήμερα κλείνουμε μία εβδομάδα και αυτό που μένει είναι ότι δεν έχει συμβεί καμιά... στραβή.

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, κάτι το οποίο πιστώνεται στον Μακρόν και τις γαλλικές αρχές, αλλά έχουμε μπροστά μας ακόμη αρκετές ημέρες για να δούμε και άλλα... περίεργα!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το κλίμα στους αγώνες ταιριάζει... ασορτί με την κατάσταση του πολιτικού μπάχαλου στη χώρα. Ήρθε και το... παθιασμένο φιλί της υπουργού Αθλητισμού στον Μακρόν, μεταξύ... αυτιού και μάγουλου και πολλοί θεωρούν ότι λίγες... λεπτομέρειες απομένουν ακόμη και να έχουμε μια ολοκληρωμένη... σαπουνόπερα!

Αν μη τι άλλο, ως Ελλάδα, το 2004 τελέσαμε τους πιο άρτιους αγώνες και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι αυτό. Μακάρι κάποια στιγμή, να παρθεί η απόφαση για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα που τους γέννησε. Βέβαια, κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, αλλά, θα μπορούσαμε να θέσουμε το ζήτημα στη διεθνή κοινότητα. Dum Spiro Spero...