Την ενοχή του για τον μαζικό βιασμό της συζύγου του Ζιζέλ, την οποία νάρκωνε για να την κακοποιούν σεξουαλικά άγνωστοι, τους οποίους προσκαλούσε σπίτι εν αγνοία της ομολόγησε ο Ντομινίκ Πελικό, κατά την απολογία του στο δικαστήριο.

Ο Ντομινίκ Πελικό επρόκειτο να καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως η εμφάνισή του καθυστέρησε, λόγω των προβλημάτων υγείας. Σήμερα, Τρίτη, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μπαστούνι.

«Παραδέχομαι τις κατηγορίες στο σύνολό τους» δήλωσε ο Ντομινίκ Πελικό 71 ετών, σύμφωνα με το BFM TV, του οποίου ο δημοσιογράφος ήταν παρών στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Είμαι βιαστής όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την αίθουσα».

«Δεν της άξιζε αυτό, το αναγνωρίζω αυτό», πρόσθεσε κλαίγοντας από το βήμα. Η φωνή του ήταν τόσο αδύναμη που το δικαστήριο ζορίστηκε να τον ακούσει. Λίγο νωρίτερα, είχε πει ότι η σύζυγός του τον έσωσε από μια παιδική ηλικία που τον είχε στοιχειώσει, καθώς, όπως υποστήριξε, στα 9 του χρόνια είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης σε νοσοκομείο, ενώ ως έφηβος, έγινε μάρτυρας ομαδικού βιασμού, καθώς εργαζόταν ως μαθητευόμενος ηλεκτρολόγος σε ένα εργοτάξιο.