Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Παρέμβαση Ομπάμα για Μπάιντεν: «Πρέπει να επανεξετάσει σοβαρά την υποψηφιότητά του»

Πλανήτης

Συνεχείς πιέσεις για να επανεξετάσει την παραμονή του στην προεκλογική κούρσα δέχεται ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Η προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν είναι στην κόψη του ξυραφιού έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, με τέσσερις από τις επτά βασικές πολιτείες που είναι στην μάχη να φαίνονται πλέον όλο και πιο απρόσιτες για τους Δημοκρατικούς.

Η Αριζόνα, η Τζόρτζια, και η Νεβάδα – όλες διεκδικούνται από τον Μπάιντεν το 2020 – εκτός από τη Βόρεια Καρολίνα, την οποία οι Δημοκρατικοί ήλπιζαν κάποια στιγμή να πάρουν πίσω από τον Τραμπ, έχουν γίνει πιο δύσκολες, δήλωσαν στο Reuters σε συνεντεύξεις τους περισσότεροι από δώδεκα αξιωματούχοι της εκστρατείας και άλλοι ανώτεροι Δημοκρατικοί.

Στις φωνές αυτών προστέθηκε σήμερα και η παρέμβαση του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε σε συνεργάτες του ότι οι πιθανότητες του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν για να νικήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου εξανεμίζονται.

Όπως είπε, ο ίδιος πιστεύει πως ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να εξετάσει σοβαρά την υποψηφιότητά του, ανέφερε σήμερα η Washington Post, επικαλούμενη πολυάριθμες πηγές με γνώση του θέματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ: Πώς η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας του θα επηρεάσει την έκβαση των Εκλογών στις ΗΠΑ

Δύο μήνες από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ φαίνεται ότι στοχοποιήθηκε για δεύτερη φορά. Το ερώτημ...

Νέα ανάρτηση Μασκ για την Ελλάδα: Διπλάσιοι οι θάνατοι από τις γεννήσεις

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σχολίασε σε ανάρτησή του ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, γράφοντας συγκεκριμένα ότι «σχεδόν διπλάσιοι άνθρωποι πέθαναν από όσα μωρά γεννήθηκαν σ...

Φόρτωση άρθρων...